Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Egyéb
Események
Jógatippek
Medita Mudita
Workshop

YOGA FLOW jógaoktató képzés

FB KÉP OK

YOGA FLOW

200 órás jógaoktatói képzés nemzetközi oklevelet és szakmai végzettséget adó tanfolyam

A képzés célja: a dinamikus jógairányzatok megismertetése, alkalmazása az ashtanga vinyasa yoga ászanái, légzés, meditációs technikái segítségével.

A YOGA FLOW tanfolyamon elsajátíthatod, hogy hogyan tudod tudatosabban, biztosabban, félelem és sérülések nélkül használni a testedet és hogyan tudod átadni a vendégeidnek egy jóga óra keretében.

A tanfolyamot nemcsak oktatóknak ajánljuk, hanem azoknak is akik szeretnének jobban belemerülni a jógába, a saját gyakorlásuk, fejlődésük érdekében.

„ Tökéletes idegegyensúly, napfényes kedély, belső harmónia, béke, vidámság, éberség és reális életlátás lesznek a jóga áldásos következményei. A jóga nem vallás, amint azt sokan hiszik, csupán életművészeti módszer, testi és szellemi egészségtan, gyakorlat, a test és lélek módszeres iskolázása.” Dr. Weninger Antal: A keleti jóga c. könyvéből.

Időpont:  2018 március – 2018 augusztus

További információk és jelentkezés:

ditto@muditayoga.hu

06-209-790-327

www.muditayoga.hu

Vélemények a YOGA FLOW Jógaoktató képzésről:

Érdemes végig olvasni!

„ Az elmúlt félév egyik legjobb döntése volt a tanfolyamon való részvétel. Amit leginkább kiemelnék az a motiváció és a figyelem.Kéthetente a kis csapat egyre inkább megnyílt, egymást támogatta, segítette és megértette. Nem tömegképzés, hanem személyre szabott, igényes oktatás, amiből csak profitálni lehet. Dittó maga, rendkívül motiváló, a személye tükrözi hogyan lehet a nagyvárosi életet, a spiritualitást és a jógát összeegyeztetni. A képzés, még ha nem is jóga oktatónak készülsz mindenképpen hasznos, rávezet az otthoni egyéni gyakorlásra, elmélyülésre és az önmagunkra való figyelésre.„ Kinga Oravecz (Ausztria, Bécs)

IMG_1414344154853_edit

“Jó szívvel ajánlom a tanfolyamot minden jóga iránt érdeklődőnek,  aki szeretne fejlődni mind egyéni gyakorlásában, mind az oktatásában. Oktatói tapasztalat nélkül is bátran jelentkezz Kedves Érdeklődő, mert itt mindent meg fogsz tanulni ahhoz, hogy jól felkészülten, megbízható és nagyon alapos tudással fogadd a gyakorlókat. A tapasztalattal rendelkező oktató kollégák számára is nagyon hasznos a tanfolyam. Tudásukat nagyszerűen felépített sorozattal gazdagíthatják, tanítványaikat sok-sok új, biztonságos igazítással, valamint igazi kihívást jelentő ászana sorokkal segíthetik a jóga útján. A képzésben részt vevő oktatók személye, elméleti és gyakorlati tudása, egyéni fejlődése mindannyiunk számára példaként szolgál. Személyük mind gyakorlásunk, mind oktatásunk fejlődésének garanciája.”  Dr. Udvaros Ildikó (Szeged)

image-aafc74524f2a2137b9fb5bbf3b6cd0be96d3716129abf4b0a4c28bb7dd175da7-V

 „Nagyon hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, mert úgy érzem hasznos tudást, és tapasztalatot szerezhettem. Nekem tetszett, hogy gyakorlat orientált volt a képzés, viszont az elméletet is nagyon jól átvettük, sok érdekességgel fűszerezve. Ráadásul a tanfolyam hangulata is nagyon kellemes volt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, annak, aki nem csak a jógában de a személyiség fejlődésben is szeretne előre lépni.” Fekete Timi (Budapest)

IMG_1402169338599_edit

 „Számomra nagyon nagy élményt és kihívást jelentett ez az oktatói képzés. Rengeteg tudással és tapasztalattal gazdagodtam és sok új személy barátságára is szert tettem.Jól felépített elméleti rendszer mellé sok sok gyakorlás is társult.Boldog vagyok, hogy belekezdtem mindenkinek csak ajánlani tudom.” Horváth Dia (Budapest)

IMG_1407087422944_edit

 „ Mindenkinek szívből ajánlom aki szeretne elmélyülni a jóga világában, saját maga megismerésében..Én részemről sokkal többet kaptam mint amit vártam a képzéstől. A csapatunk és az oktatónk is a lehető legjobb volt élmény volt minden hétvége. A sok gyakorlás és az elméleti oktatás tanításai rengeteg tapasztalattal gazdagítottak életem minden területén, melyet most már örömmel adhatok át másoknak és bővíthetek. Sok pozitív változást tapasztaltam és nagyon hálás vagyok hogy csodálatos embereket ismerhettem itt meg :)”  Oláh Szabina (Budapest)

Amikor keresni kezdtem, hogy hol tanuljak jógát, elképzeltem milyen lesz, és milyen feladatokat kell majd megoldanom, megtanulnom, elsajátítanom. Nos így utólag úgy érzem a lehető legjobbra sikerült rálelnem, nagyon mély megtapasztalást, átfogó tudást kaptunk. Elméletben és gyakorlatban amit átadtak az oktatók több volt, mint szimpla tananyag. A csoporttársak is lenyűgöző személyiségek egytől egyig. Nekem egy életre szóló élmény volt a Muditában töltött idő. Köszönök mindent!” Galamb Orsi /Seregélyes, Székesfehérvár/

IMG_1411903419957

„Nem csak egy “egyszerű” tanfolyam, ahol elméleti és gyakorlati tudásunk tárházát gyarapíthatjuk, hanem minden egyes tanfolyami hétvége egyben egy lelki feltöltődés is. Széleskörű, használható tudást ad, amely elindít, vagy tovább vezet az önfejlődés nagyszerű útján is. Alapos, pontos, precíz és lényegre törő. Végig fogja a kezed, és még azon is túl…baráti hangulatú találkozások, nagyszerű energiákkal. Itt kérdés nem marad megválaszolatlanul. Dittó maga a spiritualitás, akinek magas elméleti és gyakorlati tudása magával ragadó;  lelkesedése, hite, életvitele abszolút hitelessé, példaértékűvé teszi.Támogat, segít, tanít. Mindenkinek szívből ajánlom, aki az igényességre törekszik.”  Szabó Viki /Miskolc/

IMG_20160508_123939_edit

“Szigorú és következetes, egyben élvezetes képzés hozzáértő tanárokkal. Változásra és fejlődésre ösztökél, mindenkiből a maximumot hozza ki. Hálás vagyok, hogy a részese lehettem. Évekig aerobik edzőként dolgoztam  és úgy éreztem, hogy hiányzik valami, ami folyamatos fejlődésre és változásra sarkall. Ezt találtam meg a jógában, a hiányzó láncszemet, mely életem minden más területére hatással van. 2014-ben a Muditayoga Stúdióban végeztem el a Flow Oktató Képzést és a jövőben szeretném ezt a tudást egyéb irányzatokkal bővíteni. A jóga egy folyamatos tanulás, befelé figyelés, az elme lecsendesítése, segít a lényeglátásban és a mindennapi egyensúly fenntartásában. Sosem késő elkezdeni, és ha egyszer megismerkedtél vele, örökre az életed része marad. Nem hátrálsz meg az akadályoktól, hanem szembemész velük és közben felismered, hogy nincsenek akadályok, csak tapasztalás, mely téged, a Te boldogságodat szolgálja.” Zámbori Zitti /Budapest/

IMG_20140927_150740_edit

“Minőségi, színvonalas  célzott oktatás, ahol mindenki egyénre szabott tanácsokat, “leckéket” kap, emellett  természetesen sok gyakorlás, nevetés, jó hangulatú ebédszünetek, megindító beszélgetések:-)”  Baranyai Ági /Budapest/

IMG_1416662836145

„Hogy miért a Muditayoga? Mert alapos és cél orientált, mert fel van építve az egész tanfolyam, a kezdőből is jól képzett oktató lesz, mert magasan képzett oktatóktól tanulhatsz, mert kihozza belőled a lehető legtöbbet és egymást segítve jut el mindenki a maga szintje fölé, mert oldja a lelki blokkokat (akkor is sírsz, ha nem akarsz vagy jön rád a röhögő görcs, netán mélyen rejlő dühkitörés lesz úrrá rajtad 😉 ), mindez nyitja és kitisztítja a blokkolt csakráidat, mert ha eddig nem volt a szanszkrit az erősséged, akkor most lesz…. ;)Egyszóval döntsd el, vágj bele, csak ajánlani tudom! :)Szeretettel” Nagy Szilvia (Ecser)

 Amire számítani lehet: izzasztó ászanázás, szigorú számonkérés, igazítások, könnyítések, Jóga szútrák, csakrák, szanszkrit, dósák, magunkba szállás, őszinte beszélgetés, megnyílás, felismerés, bevallás, egymásra figyelés, testi-lelki felüdülés, sok gyakorlás, és aztán még egy kis gyakorlás. Egy olyan tanfolyam, ahol nem csak a tananyagra, hanem Rád is van idő. Őszintén ajánlom.” Fehér Anna (Budapest)

hanumán PicsArt_1429157573491

„ Mudita még a nevében is benne van ‘önzetlen öröm’ , én minden hétvégén ezt az örömöt éreztem amikor tanfolyam volt és ez az érzés azóta csak fokozódik! Ami a Muditayoga Stúdióban vár rád: fantasztikus hangulatú órák, kemény gyakorlás, szigorú elméleti számonkérés, sok-sok nevetés és néha még egy kis sírás is! Én a jóga szerelmese lettem és ezt csak is Dittónak köszönhetem és azoknak a csodálatos embereknek akiket a tanfolyam alatt megismertem!! Egy életre szóló tudást és élményt kaptam! Namaste”  Horváth Judit (Ausztria & Mosonmagyaróvàr)

PicsArt_1452365461376

 „ Maximalista tanár addig nyomja a széleskörűen felépített tananyagot minden diák fejébe, amíg az ott is marad.Komolyra fordítva a szót: sokat okosodtam, nemcsak jógából.Hiányozni fognak a kellemes napok, a jó energetikájú beszélgetések, tanórák és a többi jogini tanonc. Személy szerint Én jóval többet kaptam, mint amit vártam.NAMASTE (most már azt is tudom, hogy mit jelent).”  Lénárt Andi (Őrbottyán)

IMG_1457800120575_edit2

” Amikor jelentkeztem az oktatói tanfolyamra elsődleges célom volt elmélyedni, többet tudni a jógáról. Már az elején kiderült ez kőkemény vállalás mind elméletben és fizikailag is. Sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Magas színvonalú képzést, alapos precíz oktatást és számonkérést. Voltak érzelmi és fizikai hullámvölgyek, amelyek átlépésében nagy szerepe volt annak az összetartó, együtt gondolkodó, együtt lélegző kis csapatnak amelynek tagja lehettem. Büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam és örökké hálás leszek elsősorban Dittónak aki a tanfolyam vezetője volt és segítőinek, hogy elindítottak egy olyan úton, amelyről már nem akarok letérni. 1 éve végeztem mint YOGA FLOW oktató, azóta is rendszeresen tartom az órákat, és segítek másokat, hogy egészségesebben, boldogabban éljenek. Végül, de nem utolsó sorban háziorvos vagyok, már 50 éves elmúltam és a változó korban, évek óta megállapított és stagnáló közepes fokú csontritkulással. Évente kontrollálom ODM-mel/osteodenzitometriával/ a változást. A legutóbbi vizsgálaton az eredmény tökéletes volt, vagyis megszűnt a csontritkulásom, amit az intenzívebb jógázásnak köszönhetek, mivel egyébként semmit nem változtattam az életemben. Ezért mindenkinek azt tanácsolom a jógázást sohasem késő elkezdeni, a sikerek megtapasztalása ezt igazolja.” Sok szeretettel: Dr.Bodrogi Ilona (Budapest)

BeFunky_null_1.jpg

Egy ideje megérett bennem a gondolat, hogy szeretném mélyíteni ismereteimet és tudatosítani gyakorlásomat. Egy egészségügyi kibillenésem pedig rámutatott arra, hogy eljött az ideje bekapcsolódni egy jóga tanfolyamra. Annak ellenére, hogy alkalmanként tartottam már órákat, elsődleges célom mégis az önismeret és egyéni gyakorlás volt. A tanfolyamon a gyakorlásra, helyes ászana felvételekre, légzésre és igazításokra koncentráltunk, de mindezek mellett volt természetesen elmélet, jóga filozófia, szanszkrit, angol jóga és egyéb más érdekesség. Dittó nagyon elhivatott tanár, ismereteit szívesen megosztja, de meg is követeli az órákon való folyamatos figyelmet. Ha egy könnyed oktatásra vágysz, itt nem találod meg számításaidat. Vannak elvárások, van sok befektetett munka,  de ez nem is kérdés egy olyan “szakmában”, ahol felelőséggel, tisztelettel és alázattal tartozol magad és leendő gyakorlóiddal szemben.Aki komolyan gondolja, ne habozzon jelentkezni.”  Vanek Virág (Budapest)

IMG_1445703959812_edit

Azt mondják az út a fontos, nem a cél. Az, hogy a kihívásokkal hogyan nézel szembe, milyen élmények érnek és alakítanak. Az útra ugyan már korábban ráléptem, de kerestem valakit aki útelágazásokat mutat, és megmutatja magamhoz, másokhoz, az egyetemes szellemhez vezető utat. Bizton állíthatom, hogy Dittó személyében ilyen útmutatóra és azt általa gondosan összeállított képzéseken, workshopokon ilyen útra találtam. Namaste és remélem még sokáig járhatom Veled ezt az utat.” Dr. Orosz Alexandra (Budapest)

„A képzést eredetileg a saját fejlődésem miatt kezdtem el, érdekelt a jóga filozófiai háttere, ahogyan az ászana gyakorlásomat is szerettem volna tovább mélyíteni. Azt viszont nem gondoltam, hogy majd egyszer oktatni is szeretnék. A tanfolyam azonban olyan sokat adott, hogy nem csak azt kaptam meg tőle amíg vártam, de a végére  már elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne tanítsak. Dittó személye garancia arra, hogy nem csak gyakorlóként de oktatóként is fejlődjünk testileg és lelkileg egyaránt.” Molnár Orsi (Budapest)

IMG_20160508_124253

„A tanfolyam elméleti és gyakorlati szinten is egy jól felépített, alapos, szuperül megszervezett képzés volt. Számomra minden alkalom élvezetes és érdekes volt. Sok hasznos információt elsajátítottam a jógával kapcsolatban.  Kellemes környezetben, barátságos légkörben teltek a képzési órák. A hangulat mindig vidám volt. Dittó rendkívül segítőkész, nagy tapasztalattal rendelkező profi oktató. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár oktató szeretne lenni, akár csak a saját ismereteit mélyítené.” Horváth Ági (Budapest)

“A YOGA FLOW képzés igazi lehetőség a kibontakozásra, önfejlesztésre, határaink megismerésére és azok leküzdésére.  Megtanít megérteni a változást és elengedni a ragaszkodást. Harmóniát teremt önmagunkban és ezen keresztül a mindennapjainkban. Az elméleti képzés átfogó tudással, nyitottabb szemlélettel gazdagít. A kemény gyakorlás, tudatos igazítások elsajátítása, jó hangulatú ebédek, gondolatébresztő beszélgetések, közös tapasztalás, és fejlődés igazi közösségé kovácsol. Örülök, hogy volt bátorságom előzetes oktatói tapasztalat nélkül, minimális “jógás múlttal” is belevágni, és szerencsés vagyok, hogy ezt a Muditayoga Stúdióban tehettem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki saját gyakorlásában, önismeretében szeretne tudatosan fejlődni, vagy épp ezen túlmenően, másokat szeretne egy biztos tudással – jól felépített ászanasorozattal, precíz igazításokkal és kihívásokkal gazdagított óra által – elindítani, segíteni a jóga útján. “Kovács Adrienn (Budapest)

„ A képzés, ami megváltoztatja az életed. Indulj el a jógafilozófia és a gyakorlat megismerésének útján, amelyen Dittó lesz a vezetőd. Mély ismeretekkel gazdagodsz, önmagadról elsősorban, melyen keresztül perspektívát vált az életed és megismersz, kapcsolatba kerülsz emberekkel, könyvekkel, hozzájutsz olyan ismeretekhez, amik a tanfolyam után is elkísérnek majd! A tavalyi évem egyik mérföldköve volt ez a tanfolyam, köszönöm, hogy a része lehettem!”  Torma Ági (Budapest)

“Számtalan eltöltött óra a matracon, rengeteg verejték a homlokainkon, elképesztő mennyiségű szanszkrit magolás és megértés, rengeteg küzdelem magunkkal a fejlődésünk érdekében lelkileg testileg, sok sok önfegyelem és kitartás, megannyi koránkelés és gyakorlás az önismeretért a tudásért, sok türelem miközben a határainkat feszegettük lelkileg és testileg.  …és közben szépen lassan csapattá kovácsolódtunk nap – nap után. Köszönjük NEKED Czapári Edit Dittó azt a sok türelmet, gondoskodást, törödést, fegyelmezést, szigort, precizítást, felkészültséget, erős szakmai tudást , emberséget és szeretetet amivel végig terelgettél minket a korlátaink útján aminek a végén meglátattad velünk, hogy vannak napok amikor lehetünk Végtelenek. Köszönjük! Namasté”  Soós Judit  (Budapest)

„ Már tíz éve jógaztam, amikor elérkezett az a pont, hogy beiratkozzak az oktatóképzésre. Így visszatekintve annyira kerek egészet alkot ez a pár hónap a fejemben, hogy se el nem vennék, se hozzá nem tennék semmit. Rengeteget tanultam mind testi, mind lelki, mind szellemi síkon. Az ászanák gyakorlásával, a közös elmélkedésekkel, a jógafilozófia mélyebb megismerésével, a délutáni felolvasásokkal, különböző előadásokkal  és az önismeret fejlesztésével (jobb szó híján) egy olyan mély és átfogó betekintést kaptunk a jóga világába, ami  a szemléletmódunk, világképünk meghatározó elemévé vált. Emellett pedig kialakult egy szuper Csapat, akivel tanultunk Dittótól, egymástól, végig csináltuk együtt a képzést és ez a közös út szerintem mindenkinek nagyon sokat adott. Dittó, köszönöm Neked ezt a kurzust, csodálatos volt (és van), én elkezdeném újra”  Országh Barbara Budapest

IMG_1462708924809

नमस्ते

NAMASTE

YOGA FLOW oktatók:

Bajos Zsuzsanna Szlovákia
Balázs Kata BP: XVI.
Balogh Szilvi Balaton
Baranyai Ági BP
Bíró Enikő BP:MUDITA
Dr. Bodrogi Ilona BP.XVII
Dr. Orosz Alexandra BP:MUDITA
Dr. Udvaros Ildikó Szeged
Fehér Anna BP:MUDITA
Fekete Timi BP, XV
Galamb Orsolya Székesfehérvár, Seregélyes
Galambos Anna BP
Haraszti Gitta Miskolc
Horváth Ági BP: XI. Horico Crossfit
Horváth Dia BP
Horváth Judit Ausztria, Mosonmagyaróvár
Hovanyecz Veronika BP
Kajos Rebeka Dóra BP
Kassa Boglárka BP:MUDITA
Király Barbara PÉCS
Kondács Edit BP
Kovács Flóra Miskolc
Kozák Anna BP
Lantos Ivett BP
Lénárt Andi Őrbottyán, Veresegyház
Loksa Kati BP:MUDITA
Majanovicné Rák Judit Sátoraljaújhely
Mitnyan Viki Szeged
Molnár Orsi BP:MUDITA
Mónus Betti BP
Nagy Szilvia BP.XVII
Némedi Noémi BP
Oláh Gyöngyi BP, Hongkong
Oláh Szabina BP. XVI
Oravecz Kinga Ausztria, Bécs
Országh Barbi BP:MUDITA
Osvárt Andrea BP
Pálinkás Ildikó Diósd
Piros Adrienn BP
Selmeci Dorottya BP XVI.
Soós Judit BP
Szabó Andrea Csilla BP
Szabó Viki MISKOLC
Szandtner Dóra BP
Takács Zsuzsi BP
Torma Ági BP:MUDITA, GYŐR
Vanek Virág BP
Veres Lia BP, BRAZILIA
Zámbori Zita BP. XIII. Ászanakuckó

 

ASHTANGA OKTATÓK:

Balogh Szilvia BALATON
Bíró Enikő BP:MUDITA
Dr. Udvaros Ildikó SZEGED
Fehér Anna BP:MUDITA
Fekete Timea BP, XV
Horváth Dia BP
Kovács Flóra MISKOLC
Nemes Loksa Katalin BP:MUDITA
Molnár Orsolya BP:MUDITA
Oláh Szabina BP. XVI
Országh Barbara BP:MUDITA
Torma Ágnes BP:MUDITA, GYŐR

 

BeFunky_TANFOLYAMOKS.jpg

Előző
Következő

102 hozzászólás ehhez: “YOGA FLOW jógaoktató képzés”

 • Szabó Zsuzsanna

  Szia!

  Szeretnék információt kapni a jóga képzésről, h. mennyibe kerül, hogyan nis képzelitek az órákat:millyen gyakorisággal,…?

  Köszi! Zsuzsa 🙂

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Zsuzsa, elküldtem a részletes infokat emailben, üdvözlettel: Dittó

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Zsuzsi, elküldtem az infokat emailen,ha bármi további kérdés van nyugodtan írj:) Üdv, Dittó

  • Aranka

   Szia!bővebb információt kérhetnék a képzésről?ár,órák,hol?
   Köszönöm!
   Üdv,Aranka

 • Meszaros Renata

  Szia Kedves Ditto. Engem is erdekelne a yoga flow kepzes.Megkoszonom ha atkuldod a reszleteket. Udv.: Reni

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Reni, elküldtem az infokat emailen,ha bármi további kérdés van nyugodtan írj:) Üdv, Dittó

 • Adi

  Szia Dittó! Kérhetnék részleteket a tanfolyamról emailben? Elore is koszonom:-) Adri

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia, elküldtem az infokat emailen,ha bármi további kérdés van nyugodtan írj:) Üdv, Dittó

 • urban judit

  Szia Dittó! Kérhetnék részleteket a tanfolyamról emailben? Elore is koszi:)

 • Kádár Mónika

  Kedves Dittó!
  Érdekelnének az oktatói tanfolyam részletei.
  Előre is köszönöm.

  Üdv. Mónika

 • MONA

  Szia!

  Szeretnék érdeklődni a tanfolyammal kapcsolatosan mennyibe kerül?Mikor milyen időközönként kell járni ?

  köszönöm Mona

 • Varga Norbert Attila

  Szia!

  Szeretnék érdeklődni a tanfolyammal kapcsolatosan mennyibe kerül?Mikor milyen időközönként kell járni?Pécsett is?/ a pécsi Fitness Akadénia honlapján találtalak meg…/

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia, elküldtem a részletes infot emailen, ha nem ment át írj,üdvözlettel:Dittó

 • Fru

  Kedves Dittó!
  Èn is szeretnèk csatlakozni a tanfolyamról érdeklődők lelkes tàboràhoz. 🙂

  El tudnàd küldeni nekem is a részleteket?

  Köszönöm

  Namasté

 • Reni

  Szia! Én is szeretnék tájékoztatót kérni a tanfolamról. Köszönettel : Reni

 • Szilvia

  Szia! Én is szeretnék tájékoztatót kérni a tanfolyamról. Köszönettel :Szilvi

 • Mónus Ágnes

  Kedves Dittó!

  Érdeklődni szeretnék a jóga oktató tanfolyamról. A kérdéseim: melyik napokon lennének, hány órától, hány óráig, és mennyi az ára.

  Köszönöm szépen!

  Üdv, Mónus Ágnes

 • Pécz Lilla

  Kedves Dittó!

  Lehet, hogy már későn írok, de engem is érdekelne a 200 órás tanfolyam, küldenél róla pár információt?

  Köszönettel,
  Lilla

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Kedves Lilla,
   Elküldtem emailen, ha bármi kérdés nyugodtan írj vagy hívj.
   Üdvözlettel:Dittó

 • Kékcinke

  Kedves Dittó!

  Csatlakozom az előttem írókhoz, érdekelne a program, időbeosztás, ár.

  Üdvözlettel: Kékcinke

 • Süveges Nóra

  Én is szeretnék kérni egy tájékoztatót az oktató képzésről, ha még nem késő és nem indult el a tanfolyam. Köszönöm? Nóri

 • Ingrid

  Kedves Dittó,
  a 2015 januárjában induló yoga flow oktató képzésről szeretnék érdeklődni.
  Kérlek küldj nekem részletes tájékoztatást.

  Köszönöm
  (írtam emailt, de az visszapattant)

 • Kinga

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék a januári tanfolyam részleteiről: kik tartják, árak, pontos időpontok meg minden fontos, hasznos infó érdekel! (:
  Köszönettel: Kinga

 • Lukács Évi

  Kedves Dittó!

  A januárban induló oktatói tanfolyamról kérek szépen részletes tájékoztatást.
  Előre is köszönöm.

  Üdvözlettel:
  Évi

 • Lukács Évi

  Kedves Dittó!

  Sajnos nem érkezett meg az általad küldött email. Kérlek, küldd el ismét.

  Köszönöm.
  Lukács Évi

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Kedves Évi,
   Elkültem megint, visszaigazolás kéréssél, biztos mi biztos:) kérlek a spambe is nézd meg..
   Üdvözlettel:
   Dittó

 • Várady Éva

  Jó Napot! Én is szeretnék egy részletes leírást a tanfolyam ütemezéséről és költségéről!

 • Várnai Rebeka

  Sziasztok!
  Érdeklődnék én is a tanfolyam részleteiről. Előre is köszönöm!
  Rebeka

 • Sebján Luca Fanni

  Engem is érdekelnének az árak és,hogy mikor lennének az órák. Előre is köszönöm

 • Baffi Hilda

  Sziasztok!Szeretném tudni, hogy az oktatói képzés mikor indul, mennyibe kerül, az árban mi tartozik bele és az oktatási időpontok. Én miskolci vagyok és keresem a lehetőségeket,szertnék oktatni.Üdvözlettel: Baffi Hilda

 • Andi

  Szia! Én is szeretnék tájékoztatót kérni a tanfolyamról.
  Előre is köszönöm
  Andi

 • Tőzsér Kitti

  Szia !
  Érdeklődnék a tanfolyam részleteiről!
  Előre is köszönöm a választ!
  Üdv: Kitti

 • Csupics Milica

  Kedves Dittó!

  Érdeklődnék az oktatói tanfolyamról, velem is megosztanád a részleteket? 🙂
  Előre is nagyon köszönöm!

  Milica

 • Timár Krisztina

  Kedves Ditto! Engem is érdekelne a yoga flow képzés.Megköszönöm ha átküldöd a részleteket, tudnivalókat. Üdv, Kriszta

 • Szilvia

  Szia,

  Szeretnék érdeklődni a szeptemberi képzéssel kapcsolatban. Ár, órák gyakorisága..stb.

  Köszönöm szépen. Üdv, Szilvi

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Szilvi,
   Elküldtem mindent emailben, ha bármi kérdés van nyugodtan írj vagy hívj.
   Üdvözlettel: Dittó

 • Zsitva Tamás Zoltán

  Szia,

  Szeretnék érdeklődni a 2015-szeptemberi – Joga oktatói képzéssel kapcsolatban. Ár, órák gyakorisága..stb.

  Köszönöm szépen.

  Üdvölettel……

  Zsitva Tamás Zoltán
  Tel.: 06209978307

 • Mira

  Szia!

  Szeretnék bővebb információt és tájékoztató anyagot kapni a tanfolyam indulásával kapcsolatban.
  Segítségedet előre is köszönöm!

  Üdv:

  Mira

 • Brusznyiczki Zita

  Szia,

  szeretnék érdeklődni a szeptemberi tanfolyam részleteiről, kérem küldjétek meg mailben nekem is a tájékoztató anyagot.

  Köszönöm előre is!

  Üdv:

  Zita

 • Panni

  sziasztok,
  szeretnék részletes tájékoztatót kérni a yoga flow oktató képzésről
  Köszönöm!
  üdv
  panni

 • Süvegné Csuka Gyöngyvér

  Szia Dittó!

  Küldenél nekem részletes tájékoztatót, árat stb.
  Mi az előfeltétele a jelentkezésnek?

  Köszönöm!

  Üdv:

  Gyöngyvér

 • Nagy Anikó

  Kedves Szervezők! Szeretnék bővebb információt a Flow jógaoktató képzésről.
  Köszönettel: Nagy Anikó

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Kedves Anikó, elküldtem emailen az információkat, Namaste, Dittó

 • Mariann

  Kedves Dittó!
  Még tavaly a Fittaréna keretein belül voltam az órádon és igazán tetszett! Én magam is tartok jóga órákat,viszont imádok új stílusokat kipróbálni és megismerni. Van ami magával ragad van ami kevésbé. Na a te órád szerelem volt első mozdulatra 😀 Szeretnék érdeklődni az oktató képzés részleteiről!
  Köszike!
  Mariann 🙂

 • Pszota Marianna

  Szia!

  Szeretnék részletes információkat kérni a képzésről, illetve a jelentkezés feltételeiről! Kérhetnék esetleg e-mailben egy tájékoztatót?
  Köszönöm,
  Mariann

 • Benczédi László

  Szia Dittó!
  Szeretnék részletes információkat kérni a képzésről.
  Köszönöm, Laci

 • Bánki-Rozsnyó Kinga

  Tisztelt/Kedves Cím!

  Kérnék egy visszajelzést, hogy van-e hely még a márciusban induló jógaoktató képzésen, és ha igen, mik a részletes feltételek? /Különös tekintettel az árakra és a fizetési módra/

  Köszönettel

  Kinga

 • Kozák Anna

  Kedves Cím!

  Aziránt érdeklődnék, , hogy van-e hely még a márciusban induló jógaoktató képzésen, és ha igen, mik a részletes feltételek?

  Köszönöm szépen a választ!

  Üdv
  Anna

 • Izzy

  Udvozlom,
  a 2016-os yogaoktatoi kepzesrol szeretnek tobb informaciot kerni –
  reszletesen, hol, mikor mennyibe kerul stb
  Nagyon koszonom
  szep napot
  Izzy

 • Becseiné Gabi

  Engem is a mennyi-mikor-hol hármasa érdekelne. Vidéken is van oktatás? Ha nem, esetleg tudtok ajánlani más szegedi jógaoktató intézményt? Előre is köszi!:)

 • Kovács Orsi

  Sziasztok,

  Érdekelne az oktatói tanfolyam. Tudtok nekem róla információt küldeni, ár, rendszeresség, stb.

  Köszönöm: Kovács Orsi

 • Bús Enikő

  Sziasztok!

  Engem a szegedi képzés érdekelne. Kérhetek róla bővebb információt?

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Enikő,
   A képzés Budapesten van, de már többen jöttek Szegedről is:)
   Elküldtem emailen a részleteket.
   Namaszté
   Dittó

 • Kriszti

  Sziasztok

  Engem az érdekelne, lesz-e a jövőben lehetőség Debrecenen is a tanfolyamra?

  • mudi Bejegyzés szerzője

   Szia Kriszti, Budapesten tarjuk, de egy-egy napra kell feljönni, eddig sokan jártak vidékről is, sőt többen külföldről is! Elküldtem a részletes infokat emailen. Namaszté, Dittó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.