Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Egyéb
Események
Jógatippek
Medita Mudita
Workshop

YOGA FLOW jógaoktató képzés

200 órás jógaoktató képzés

200 órás jógaoktató képzés – nemzetközi oklevelet
és államilag elismert szakmai végzettséget adó tanfolyam

A képzés célja: a dinamikus jógairányzatok megismertetése, alkalmazása
az astanga vinyásza jóga ászanái, légzés, meditációs technikái segítségével.

Szakmai végzettségnek minősül a Yoga Flow oktató: amely Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartásában szereplő szakmai végzettség* is:  
így akinek van OKJ-s edzői végzettsége (vagy OKJ- sportoktatói- sportmenedzseri, sportszervezői, bármilyen edzői, főiskolai rekreáció, gyógytorna, testnevelés fakultációs végzettség, testnevelés tanári, tanítóképző, óvónőképzői, táncpedagógus vagy művészeti gimnázium tánc szak.) az (sikeres vizsga esetén) a nemzetközi ISA oklevél mellett az állami szakképesítést is megkapja.

*A felnőttképzési szakmai program SzPk-00022-14-03 0 03 3 azonosítószámmal Yoga Flow oktató megnevezéssel vette nyilvántartásba.

A YOGA FLOW jógaoktató tanfolyamon elsajátíthatod, hogy hogyan tudod tudatosabban, biztosabban, félelem és sérülések nélkül használni a testedet és hogyan tudod átadni a vendégeidnek egy jóga óra keretében.

Nem szükséges jógás előélet, nincs alapkövetelmény. 
A tanfolyamot nemcsak oktatóknak ajánljuk, hanem azoknak is akik szeretnének jobban belemerülni a jógába, a saját gyakorlásuk, fejlődésük érdekében.

A YOGA FLOW jógaoktató képzés egyik fókusza a gyakorlaton van, hogy bárhol a világon minőségi órát tudjatok tartani;+ azon is, hogy a lényeg, nem az, hogy kinek milyen “jógás múltja” van, hanem, hogy a tanfolyam alatt mennyi mindent tud megtapasztalni és ezt a saját fejlődésére fordítani.
A tanfolyam egy önismereti tréning is egyben.

Képzés vezetője: Czapári Edit Dittó
A mozgás; az egészséges életmód; asztrológia majd pszichológiai, ind filozófiai és szanszkrit nyelv tanulmányok; spiritualitás, a jóga, meditáció és az önismeret útján járás az életem részei. Több mint 20 éve emberekkel foglalkozom, egyénileg, csoportba és már lassan 6 éve, hogy megalapítottam meg a jógastúdiómat. Az utam állomásait itt találod.

Jógaoktató képzés helyszíne: Muditayoga Stúdió
Budapest 1123 Győri út 2/B

Tanfolyam lebontása:
csoportos oktatás: 96 óra (12 szombat: napi 8 óra)
gyakorlat/óralátogatás: 60 óra (30 jógaóra),
gyakorló órák: 20 óra (10 jógaóra),
elméleti felkészülés és vizsga: 24 óra

Jógaoktató tanfolyam tematikája:

– Bevezetés a jóga alapjaiba (jógafilozófia, jógaetika, a jóga nyolc lépcsője, táplálkozás, ájurvéda, jóga energetikai rendszere/jóga anatómia, légzéstechnikák, szankszkrit nyelv, mantrák, meditáció, relaxáció, mitológia, jóga szútrák).
– Ászanák helyes végrehajtása, gyakorlása, oktatása, javítása, anatómia
– Oktatás módszertana: óratervezés, órafelépítés és óravezetés
– Otthoni gyakorlás praktikák

Időpontok: 2018 március 24 – április 7,14,21,28 – május 5 – június 9,23 – július 7,14 – augusztus 4,11

A hétvégéken kötelező a részvétel, max 2*8óra hiányzás pótolható.
A gyakorlat/óralátogatás órákat a Muditayoga Stúdió oktatóinál vagy Muditás végzett oktatónál kell letölteni.
A jógaoktató képzés résztvevői a tanfolyam időtartama alatt és utána is: 20%-os kedvezményt kapnak a Muditayoga Stúdió bérleteiből.
A Yogaholiday-en való részvétel 40 órának (20 jógaórának felel meg), Muditás jógahétvégéken/workshopokon/mini tanfolyamokon való részvétel az adott óraszámnak felel meg beszámításkor.
A gyakorló órákat a Muditayoga Stúdióban vagy az résztvevők által, előre egyeztetett helyen, időpontban lehet megtartani.

 Részvételi díj: 260.000 Ft + 20.000 Ft vizsgadíj
Ez nem tartalmazza az óralátogatás órák számait, viszont tartalmazza a  vizsga díját és nemzetközi oklevelet is.
A tanfolyamra a helyet 70.000 Ft (I. részlet) vagy a részvételi díj befizetésével lehet lefoglalni.
Részletfizetés lehetséges az alábbiak szerint:
Jelentkezéskor I.részlet: 70.000 Ft.
II. részlet 2018 március 10-ig: 70.000 Ft.
III. részlet 2018 április 10-ig: 70.000 Ft.
IV. részlet 2018 május 10-ig: 70.000 Ft.
+ 20.000 Ft vizsgadíj
(a vizsgáig vagy a vizsgakor fizetni).

 A részvételi díjat az alábbi bankszámlára lehet utalni:
OTP 11773030-12379529 Czapári Edit néven; lemondás esetén a jelentkezési díj nem jár vissza.
Utalás előtt mindenképpen személyes vagy emailen történő jelentkezést kérünk!

A képzés LIMITÁLT LÉTSZÁMÚ.

A végzett Yoga Flow oktatóknak lehetőség van részt venni az astanga vinyásza jóga és dynamic flow jóga oktatói továbbképzéseinken.

 

Vélemények a YOGA FLOW Jógaoktató képzésről:

Jógaoktató képzés - Kinga Oravecz
„ Az elmúlt félév egyik legjobb döntése volt a tanfolyamon való részvétel. Amit leginkább kiemelnék az a motiváció és a figyelem.Kéthetente a kis csapat egyre inkább megnyílt, egymást támogatta, segítette és megértette. Nem tömegképzés, hanem személyre szabott, igényes oktatás, amiből csak profitálni lehet. Dittó maga, rendkívül motiváló, a személye tükrözi hogyan lehet a nagyvárosi életet, a spiritualitást és a jógát összeegyeztetni. A képzés, még ha nem is jóga oktatónak készülsz mindenképpen hasznos, rávezet az otthoni egyéni gyakorlásra, elmélyülésre és az önmagunkra való figyelésre.„ Kinga Oravecz (Ausztria, Bécs)

Jógaoktató képzés - Kinga Oravecz
“Jó szívvel ajánlom a tanfolyamot minden jóga iránt érdeklődőnek,  aki szeretne fejlődni mind egyéni gyakorlásában, mind az oktatásában. Oktatói tapasztalat nélkül is bátran jelentkezz Kedves Érdeklődő, mert itt mindent meg fogsz tanulni ahhoz, hogy jól felkészülten, megbízható és nagyon alapos tudással fogadd a gyakorlókat. A tapasztalattal rendelkező oktató kollégák számára is nagyon hasznos a jóga tanfolyam. Tudásukat nagyszerűen felépített sorozattal gazdagíthatják, tanítványaikat sok-sok új, biztonságos igazítással, valamint igazi kihívást jelentő ászana sorokkal segíthetik a jóga útján. A képzésben részt vevő oktatók személye, elméleti és gyakorlati tudása, egyéni fejlődése mindannyiunk számára példaként szolgál. Személyük mind gyakorlásunk, mind oktatásunk fejlődésének garanciája.”  Dr. Udvaros Ildikó (Szeged)

Jógaoktató képzés - Dr. Udvaros Ildikó
 „Nagyon hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, mert úgy érzem hasznos tudást, és tapasztalatot szerezhettem. Nekem tetszett, hogy gyakorlat orientált volt a képzés, viszont az elméletet is nagyon jól átvettük, sok érdekességgel fűszerezve. Ráadásul a jóga tanfolyam hangulata is nagyon kellemes volt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, annak, aki nem csak a jógában de a személyiség fejlődésben is szeretne előre lépni.” Fekete Timi (Budapest)

Jógaoktató képzés - Fekete Timi
 „Számomra nagyon nagy élményt és kihívást jelentett ez az oktatói képzés. Rengeteg tudással és tapasztalattal gazdagodtam és sok új személy barátságára is szert tettem.Jól felépített elméleti rendszer mellé sok sok gyakorlás is társult.Boldog vagyok, hogy belekezdtem mindenkinek csak ajánlani tudom.” Horváth Dia (Budapest)

Jógaoktató képzés - Horváth Dia
 „ Mindenkinek szívből ajánlom aki szeretne elmélyülni a jóga világában, saját maga megismerésében..Én részemről sokkal többet kaptam mint amit vártam a képzéstől. A csapatunk és az oktatónk is a lehető legjobb volt élmény volt minden hétvége. A sok gyakorlás és az elméleti oktatás tanításai rengeteg tapasztalattal gazdagítottak életem minden területén, melyet most már örömmel adhatok át másoknak és bővíthetek. Sok pozitív változást tapasztaltam és nagyon hálás vagyok hogy csodálatos embereket ismerhettem itt meg :)”  Oláh Szabina (Budapest)

Jógaoktató képzés - Galamb Orsi
Amikor keresni kezdtem, hogy hol tanuljak jógát, elképzeltem milyen lesz, és milyen feladatokat kell majd megoldanom, megtanulnom, elsajátítanom. Nos így utólag úgy érzem a lehető legjobbra sikerült rálelnem, nagyon mély megtapasztalást, átfogó tudást kaptunk. Elméletben és gyakorlatban amit átadtak az oktatók több volt, mint szimpla tananyag. A csoporttársak is lenyűgöző személyiségek egytől egyig. Nekem egy életre szóló élmény volt a Muditában töltött idő. Köszönök mindent!”  Galamb Orsi /Seregélyes, Székesfehérvár/

Jógaoktató képzés - Szabó Viki
„Nem csak egy “egyszerű” jóga tanfolyam, ahol elméleti és gyakorlati tudásunk tárházát gyarapíthatjuk, hanem minden egyes tanfolyami hétvége egyben egy lelki feltöltődés is. Széleskörű, használható tudást ad, amely elindít, vagy tovább vezet az önfejlődés nagyszerű útján is. Alapos, pontos, precíz és lényegre törő. Végig fogja a kezed, és még azon is túl…baráti hangulatú találkozások, nagyszerű energiákkal. Itt kérdés nem marad megválaszolatlanul. Dittó maga a spiritualitás, akinek magas elméleti és gyakorlati tudása magával ragadó;  lelkesedése, hite, életvitele abszolút hitelessé, példaértékűvé teszi.Támogat, segít, tanít. Mindenkinek szívből ajánlom, aki az igényességre törekszik.”  Szabó Viki /Miskolc/

Jógaoktató képzés - Zámbori Zitti
“Szigorú és következetes, egyben élvezetes képzés hozzáértő tanárokkal. Változásra és fejlődésre ösztökél, mindenkiből a maximumot hozza ki. Hálás vagyok, hogy a részese lehettem. Évekig aerobik edzőként dolgoztam  és úgy éreztem, hogy hiányzik valami, ami folyamatos fejlődésre és változásra sarkall. Ezt találtam meg a jógában, a hiányzó láncszemet, mely életem minden más területére hatással van. 2014-ben a Muditayoga Stúdióban végeztem el a Flow Jógaoktató Képzést és a jövőben szeretném ezt a tudást egyéb irányzatokkal bővíteni. A jóga egy folyamatos tanulás, befelé figyelés, az elme lecsendesítése, segít a lényeglátásban és a mindennapi egyensúly fenntartásában. Sosem késő elkezdeni, és ha egyszer megismerkedtél vele, örökre az életed része marad. Nem hátrálsz meg az akadályoktól, hanem szembemész velük és közben felismered, hogy nincsenek akadályok, csak tapasztalás, mely téged, a Te boldogságodat szolgálja.”  Zámbori Zitti /Budapest/

Jógaoktató képzés - Baranyai Ági
“Minőségi, színvonalas  célzott oktatás, ahol mindenki egyénre szabott tanácsokat, “leckéket” kap, emellett  természetesen sok gyakorlás, nevetés, jó hangulatú ebédszünetek, megindító beszélgetések:-)”  Baranyai Ági /Budapest/

„Hogy miért a Muditayoga? Mert alapos és cél orientált, mert fel van építve az egész tanfolyam, a kezdőből is jól képzett jógaoktató lesz, mert magasan képzett oktatóktól tanulhatsz, mert kihozza belőled a lehető legtöbbet és egymást segítve jut el mindenki a maga szintje fölé, mert oldja a lelki blokkokat (akkor is sírsz, ha nem akarsz vagy jön rád a röhögő görcs, netán mélyen rejlő dühkitörés lesz úrrá rajtad 😉 ), mindez nyitja és kitisztítja a blokkolt csakráidat, mert ha eddig nem volt a szanszkrit az erősséged, akkor most lesz…. ;)Egyszóval döntsd el, vágj bele, csak ajánlani tudom! 🙂 Szeretettel”  Nagy Szilvia (Ecser)

Jógaoktató képzés - Fehér Anna
 Amire számítani lehet: izzasztó ászanázás, szigorú számonkérés, igazítások, könnyítések, Jóga szútrák, csakrák, szanszkrit, dósák, magunkba szállás, őszinte beszélgetés, megnyílás, felismerés, bevallás, egymásra figyelés, testi-lelki felüdülés, sok gyakorlás, és aztán még egy kis gyakorlás. Egy olyan jóga tanfolyam, ahol nem csak a tananyagra, hanem Rád is van idő. Őszintén ajánlom.”  Fehér Anna (Budapest)

Jógaoktató képzés - Horváth Judit
„ Mudita még a nevében is benne van ‘önzetlen öröm’ , én minden hétvégén ezt az örömöt éreztem amikor tanfolyam volt és ez az érzés azóta csak fokozódik! Ami a Muditayoga Stúdióban vár rád: fantasztikus hangulatú órák, kemény gyakorlás, szigorú elméleti számonkérés, sok-sok nevetés és néha még egy kis sírás is! Én a jóga szerelmese lettem és ezt csak is Dittónak köszönhetem és azoknak a csodálatos embereknek akiket a jógaoktató  tanfolyam alatt megismertem!! Egy életre szóló tudást és élményt kaptam! Namaste”  Horváth Judit (Ausztria & Mosonmagyaróvàr)

Jógaoktató képzés - Lénárt Andi
 „ Maximalista tanár addig nyomja a széleskörűen felépített tananyagot minden diák fejébe, amíg az ott is marad.Komolyra fordítva a szót: sokat okosodtam, nemcsak jógából.Hiányozni fognak a kellemes napok, a jó energetikájú beszélgetések, tanórák és a többi jogini tanonc. Személy szerint Én jóval többet kaptam, mint amit vártam. NAMASTE (most már azt is tudom, hogy mit jelent).”  Lénárt Andi (Őrbottyán)

Jógaoktató képzés - Dr.Bodrogi Ilona
” Amikor jelentkeztem az jógaoktató tanfolyamra elsődleges célom volt elmélyedni, többet tudni a jógáról. Már az elején kiderült ez kőkemény vállalás mind elméletben és fizikailag is. Sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Magas színvonalú képzést, alapos precíz oktatást és számonkérést. Voltak érzelmi és fizikai hullámvölgyek, amelyek átlépésében nagy szerepe volt annak az összetartó, együtt gondolkodó, együtt lélegző kis csapatnak amelynek tagja lehettem. Büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam és örökké hálás leszek elsősorban Dittónak aki a tanfolyam vezetője volt és segítőinek, hogy elindítottak egy olyan úton, amelyről már nem akarok letérni. 1 éve végeztem mint YOGA FLOW jógaoktató, azóta is rendszeresen tartom az órákat, és segítek másokat, hogy egészségesebben, boldogabban éljenek. Végül, de nem utolsó sorban háziorvos vagyok, már 50 éves elmúltam és a változó korban, évek óta megállapított és stagnáló közepes fokú csontritkulással. Évente kontrollálom ODM-mel/osteodenzitometriával/ a változást. A legutóbbi vizsgálaton az eredmény tökéletes volt, vagyis megszűnt a csontritkulásom, amit az intenzívebb jógázásnak köszönhetek, mivel egyébként semmit nem változtattam az életemben. Ezért mindenkinek azt tanácsolom a jógázást sohasem késő elkezdeni, a sikerek megtapasztalása ezt igazolja.” Sok szeretettel: Dr.Bodrogi Ilona (Budapest)

Jógaoktató képzés - Vanek Virág
Egy ideje megérett bennem a gondolat, hogy szeretném mélyíteni ismereteimet és tudatosítani gyakorlásomat. Egy egészségügyi kibillenésem pedig rámutatott arra, hogy eljött az ideje bekapcsolódni egy jóga tanfolyamra. Annak ellenére, hogy alkalmanként tartottam már órákat, elsődleges célom mégis az önismeret és egyéni gyakorlás volt. A tanfolyamon a gyakorlásra, helyes ászana felvételekre, légzésre és igazításokra koncentráltunk, de mindezek mellett volt természetesen elmélet, jóga filozófia, szanszkrit, angol jóga és egyéb más érdekesség. Dittó nagyon elhivatott tanár, ismereteit szívesen megosztja, de meg is követeli az órákon való folyamatos figyelmet. Ha egy könnyed oktatásra vágysz, itt nem találod meg számításaidat. Vannak elvárások, van sok befektetett munka,  de ez nem is kérdés egy olyan “szakmában”, ahol felelőséggel, tisztelettel és alázattal tartozol magad és leendő gyakorlóiddal szemben.Aki komolyan gondolja, ne habozzon jelentkezni.”  Vanek Virág (Budapest)

Azt mondják az út a fontos, nem a cél. Az, hogy a kihívásokkal hogyan nézel szembe, milyen élmények érnek és alakítanak. Az útra ugyan már korábban ráléptem, de kerestem valakit aki útelágazásokat mutat, és megmutatja magamhoz, másokhoz, az egyetemes szellemhez vezető utat. Bizton állíthatom, hogy Dittó személyében ilyen útmutatóra és azt általa gondosan összeállított képzéseken, workshopokon ilyen útra találtam. Namaste és remélem még sokáig járhatom Veled ezt az utat.” Dr. Orosz Alexandra (Budapest)

Jógaoktató képzés - Molnár Orsi
„A képzést eredetileg a saját fejlődésem miatt kezdtem el, érdekelt a jóga filozófiai háttere, ahogyan az ászana gyakorlásomat is szerettem volna tovább mélyíteni. Azt viszont nem gondoltam, hogy majd egyszer oktatni is szeretnék. A tanfolyam azonban olyan sokat adott, hogy nem csak azt kaptam meg tőle amíg vártam, de a végére  már elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne tanítsak. Dittó személye garancia arra, hogy nem csak gyakorlóként de oktatóként is fejlődjünk testileg és lelkileg egyaránt.”  Molnár Orsi (Budapest)

„A tanfolyam elméleti és gyakorlati szinten is egy jól felépített, alapos, szuperül megszervezett képzés volt. Számomra minden alkalom élvezetes és érdekes volt. Sok hasznos információt elsajátítottam a jógával kapcsolatban.  Kellemes környezetben, barátságos légkörben teltek a képzési órák. A hangulat mindig vidám volt. Dittó rendkívül segítőkész, nagy tapasztalattal rendelkező profi jógaoktató. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár oktató szeretne lenni, akár csak a saját ismereteit mélyítené.” Horváth Ági (Budapest)

Jógaoktató képzés - Kovács Adrienn
“A YOGA FLOW képzés igazi lehetőség a kibontakozásra, önfejlesztésre, határaink megismerésére és azok leküzdésére.  Megtanít megérteni a változást és elengedni a ragaszkodást. Harmóniát teremt önmagunkban és ezen keresztül a mindennapjainkban. Az elméleti képzés átfogó tudással, nyitottabb szemlélettel gazdagít. A kemény gyakorlás, tudatos igazítások elsajátítása, jó hangulatú ebédek, gondolatébresztő beszélgetések, közös tapasztalás, és fejlődés igazi közösségé kovácsol. Örülök, hogy volt bátorságom előzetes jógaoktatói tapasztalat nélkül, minimális “jógás múlttal” is belevágni, és szerencsés vagyok, hogy ezt a Muditayoga Stúdióban tehettem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki saját gyakorlásában, önismeretében szeretne tudatosan fejlődni, vagy épp ezen túlmenően, másokat szeretne egy biztos tudással – jól felépített ászanasorozattal, precíz igazításokkal és kihívásokkal gazdagított óra által – elindítani, segíteni a jóga útján.”  Kovács Adrienn (Budapest)

Jógaotató képzés - Torma Ági
„ A képzés, ami megváltoztatja az életed. Indulj el a jógafilozófia és a gyakorlat megismerésének útján, amelyen Dittó lesz a vezetőd. Mély ismeretekkel gazdagodsz, önmagadról elsősorban, melyen keresztül perspektívát vált az életed és megismersz, kapcsolatba kerülsz emberekkel, könyvekkel, hozzájutsz olyan ismeretekhez, amik a tanfolyam után is elkísérnek majd! A tavalyi évem egyik mérföldköve volt ez a tanfolyam, köszönöm, hogy a része lehettem!”  Torma Ági (Budapest)

“Számtalan eltöltött óra a matracon, rengeteg verejték a homlokainkon, elképesztő mennyiségű szanszkrit magolás és megértés, rengeteg küzdelem magunkkal a fejlődésünk érdekében lelkileg testileg, sok sok önfegyelem és kitartás, megannyi koránkelés és gyakorlás az önismeretért a tudásért, sok türelem miközben a határainkat feszegettük lelkileg és testileg.  …és közben szépen lassan csapattá kovácsolódtunk nap – nap után. Köszönjük NEKED Czapári Edit Dittó azt a sok türelmet, gondoskodást, törödést, fegyelmezést, szigort, precizítást, felkészültséget, erős szakmai tudást , emberséget és szeretetet amivel végig terelgettél minket a korlátaink útján aminek a végén meglátattad velünk, hogy vannak napok amikor lehetünk Végtelenek. Köszönjük! Namasté”  Soós Judit  (Budapest)

„ Már tíz éve jógaztam, amikor elérkezett az a pont, hogy beiratkozzak a jógaoktató képzésre. Így visszatekintve annyira kerek egészet alkot ez a pár hónap a fejemben, hogy se el nem vennék, se hozzá nem tennék semmit. Rengeteget tanultam mind testi, mind lelki, mind szellemi síkon. Az ászanák gyakorlásával, a közös elmélkedésekkel, a jógafilozófia mélyebb megismerésével, a délutáni felolvasásokkal, különböző előadásokkal  és az önismeret fejlesztésével (jobb szó híján) egy olyan mély és átfogó betekintést kaptunk a jóga világába, ami  a szemléletmódunk, világképünk meghatározó elemévé vált. Emellett pedig kialakult egy szuper Csapat, akivel tanultunk Dittótól, egymástól, végig csináltuk együtt a képzést és ez a közös út szerintem mindenkinek nagyon sokat adott. Dittó, köszönöm Neked ezt a kurzust, csodálatos volt (és van), én elkezdeném újra”  Országh Barbara Budapest

Jógaoktató képzés, 200 órás tanfolyam

नमस्ते

NAMASTE

YOGA FLOW jógaoktatók:

Bajos Zsuzsanna Szlovákia
Balázs Kata BP: XVI.
Balogh Szilvi Balaton
Baranyai Ági BP
Bíró Enikő BP:MUDITA
Dr. Bodrogi Ilona BP.XVII
Dr. Orosz Alexandra BP:MUDITA
Dr. Udvaros Ildikó Szeged
Fehér Anna BP:MUDITA
Fekete Timi BP, XV
Galamb Orsolya Székesfehérvár, Seregélyes
Galambos Anna BP
Haraszti Gitta Miskolc
Horváth Ági BP: XI. Horico Crossfit
Horváth Dia BP
Horváth Judit Ausztria, Mosonmagyaróvár
Hovanyecz Veronika BP
Kajos Rebeka Dóra BP
Kassa Boglárka BP:MUDITA
Király Barbara PÉCS
Kondács Edit BP
Kovács Flóra Miskolc
Kozák Anna BP
Lantos Ivett BP
Lénárt Andi Őrbottyán, Veresegyház
Loksa Kati BP:MUDITA
Majanovicné Rák Judit Sátoraljaújhely
Mitnyan Viki Szeged
Molnár Orsi BP:MUDITA
Mónus Betti BP
Nagy Szilvia BP.XVII
Némedi Noémi BP
Oláh Gyöngyi BP, Hongkong
Oláh Szabina BP. XVI
Oravecz Kinga Ausztria, Bécs
Országh Barbi BP:MUDITA
Osvárt Andrea BP
Pálinkás Ildikó Diósd
Piros Adrienn BP
Selmeci Dorottya BP XVI.
Soós Judit BP
Szabó Andrea Csilla BP
Szabó Viki MISKOLC
Szandtner Dóra BP
Takács Zsuzsi BP
Torma Ági BP:MUDITA, GYŐR
Vanek Virág BP
Veres Lia BP, BRAZILIA
Zámbori Zita BP. XIII. Ászanakuckó

 

ASHTANGA JÓGAOKTATÓK:

Balogh Szilvia BALATON
Bíró Enikő BP:MUDITA
Dr. Udvaros Ildikó SZEGED
Fehér Anna BP:MUDITA
Fekete Timea BP, XV
Horváth Dia BP
Kovács Flóra MISKOLC
Nemes Loksa Katalin BP:MUDITA
Molnár Orsolya BP:MUDITA
Oláh Szabina BP. XVI
Országh Barbara BP:MUDITA
Torma Ágnes BP:MUDITA, GYŐR

 

jógaoktató képzés

jóga tanfolyam

Előző
Következő