Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Egyéb
Események
Jógatippek
Medita Mudita
Workshop

Flow Jóga

Egy dinamikus sorozat amelyben az astanga vinyásza jóga légzés, meditációs technikáit és egyes ászanáit is alkalmazzuk.

A YOGA FLOW az astanga vinyásza jóga alapjaira épülő csípő és vállnyitó ászanákkal teli dinamikus óra/sorozat az astanga 1.sorozat előkészítő és kiegészítő óra és biztosítja az alapot bármilyen dinamikus ill. vinyásza stílusú órához.

A sorozatban a vinyászák között ászana blokkok/ászana láncolatok (mintegy mini sorozat) vannak felépítve; amelyeket mindenki egyéni szintje alapján mélyít, megy tovább a következő ászanára.        A helyes légzés (ujjay pranayama), a testtartások (asana) és a tekintetirány (drishti) a helyes gyakorlása révén irányítást nyerhetünk az érzékek felett és mélyen tudatossá válhatunk önmagunkról.

„Amikor folyóparton ülünk, és figyeljük az elhaladó vizet, megláthatjuk a Flow szépségét működés közben. A víz természetesen áramlik és mozog, biztos irányban. Energiája, ereje, bizonyossága van, ebből a kombinációból nyugalom és a világgal való egység érzete árad. A legjobb pillanatok általában akkor következnek be, amikor egy ember teste és tudata önként vállalt erőfeszítésben végső határáig megfeszült, hogy valami nehezet és érdemlegeset alkosson.” Csíkszentmihályi Mihály

Sokan azért veszítik el szabadságukat és válnak tússzá, mert nem élvezik azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tenniük. A sportolóknak, zenészeknek, jó vezetőknek meg kell tenniük azokat a dolgokat, amelyeket talán nem szeretnek, de arra trenírozzák magukat, hogy élvezzék azt, ami ahhoz szükséges, hogy elérjék végleges céljukat. A különböző foglalkozásokat kutatva Csíkszentmihályi Mihály felfedezte, hogy amikor az emberek optimális vagy csúcsteljesítményt nyújtanak, megfeledkeznek magukról, az időről, a problémákról.

Online Jelentkezés itt