Muditayoga Jóga Stúdió > Workshop  > Kino MacGregor Ashtanga Yoga Workshop
Workshop with Kino MacGregor

Kino MacGregor Ashtanga Yoga Workshop

Workshop with Kino MacGregor

Ashtanga Yoga Weekend Workshop with Kino MacGregor
Hungary, Budapest
1-3 June 2018
Muditayoga

Kino MacGregor ❤ Budapest!
Kino végre Budapesten! Csatlakozz te is 3 napon át tartó ashtanga utazáshoz Kino-val, melyen a nevetés, a jókedv és az izzadás garantált. Legyél akár kezdő, akár haladó gyakorló, hasznos tippeket és rávezető gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek új szintre emelik a gyakorlásodat. Amire szükséged lesz: nyitottság és játékosság. Kino 20 éves tapasztalatának köszönhetően kellő inspirációval és kihívással lát el ahhoz, hogyan haladj tovább a jóga útján.

Kino MacGregor ❤ Budapest!
Kino arrives to Budapest! Join the 3 day ashtanga journey if you want to laugh,
have fun and share the warm heart of yoga with Kino. There is something for everyone here, from beginner to
advanced yogi. All you need to join is an open heart and a playful spirit. Based on her 20 years of practice Kino gives you just the right dose of inspiration and challenge to keep you living the yogi life.

Program:

– Péntek délután: Astanga 1.sorozat vezetett óra
– Szombat délelőtt: Csavarás a központodba
– Szombat délután: Félelemnélküli hátrahajlítások
– Vasárnap délelőtt: Astanga varázslat: lélegzet, testtartás és tekintet
– Vasárnap délután: Út a kézenállásig

Schedule:

– Friday early evening: Asthanga Yoga Full Primary Series – Led Class
– Saturday morning: Twist into your centre
– Saturday afternoon: Fearless Backbends
– Sunday morning: Ashtanga magic / Trishtanam
– Sunday afternoon: Handstand lovers

 

Session 1: ASHTANGA YOGA FULL PRIMARY SERIES
1 June (Friday) 16:00 pm – 18:00 pm

Ashtanga Yoga Full Primary Series:
Surrender to the traditional Ashtanga Yoga method with careful emphasis on the traditional vinyasa method and have fun along the journey. Experience the integrity and purity of the Ashtanga Yoga practice and be  prepared to sweat.

Ashtanga Yoga Teljes Első Sorozat:
Add át magad az ashtanga jóga tradíció első sorozatának, Kino vezetett órája során. A tradícionális vinyasza technika áll a középpontban és az hogy élvezd a gyakorlást. Tapasztald meg az ashtanga yoga gyakorlásának egységét és tisztaságát. Úgy készülj, hogy izzasztó lesz!

 

Session 2: Ashtanga Magic: TWIST into Your Centre
2 June (Saturday) 10:00 am – 12:00 pm

Twist into Your Center:
Deep twisting increases energy levels, cleanses the body and opens the mind to new levels of awareness. Find the perfect balance between activation and release in this new approach to twisting. Learn healthy technique to increase flexibility in your spine and shoulders while creating solid foundation in your pelvis. Use the core strength of the body to support the twisting and extension. You will have fun with
many levels of twists and even use the twisting position to enter some challenging arm balances!

Csavarás a központodba:
A mély csavarások megemelik az energiaszintet, tisztítják a testet és a tudatosság új irányaiba nyitják meg az elmét. Találd meg a tökéletes egyensúlyt a feszítés és az elengedés között a csavarások új megközelítésében. Tanulj egészséges technikákat a gerinced és a vállaid rugalmasságának növelésére, miközben erősen és stabilan tartod a medencédet, ami a csavarások alapját adja. Használd a tested erejét a csavarás és a nyújtás támogatásához. Kedvelni fogod a csavarások összes szintjét, sőt még a csavarást használva megismerkedhetsz néhány kihívást jelentő kézenállással is.

 

Session 3: Fearless BACKBENDS
2 June (Saturday) 14:00 pm – 16:00 pm

Fearless Backbends
If you enjoy a challenge but think you are too stiff to ever bend your back then this is the perfect class for you. By understanding how to work your body in a safe way you will learn what it takes to really bend over backwards with no fear. The secrets of deep backbends are available to you through the integration of sound anatomical principles, healthy alignment techniques and intensely fun stretches. The dynamic movement mechanics of bending your spine are the key to limitless flows of energy and in this class you will begin to explore you natural potential for deep backbends with safety, support and enthusiasm.

Félelemnélküli hátrahajlítások
Ha élvezed a kihívást, de azt gondolod, hogy túl merev vagy ahhoz, hogy valaha is hátra hajolj, ez a tökéletes óra számodra. Megtanulod hogyan dolgozz biztonságosan a testeddel, mi kell ahhoz, hogy félelem nélkül hátra tudj hajlítani. A mély hátrahajlítások titka elérhetővé válik az anatómia elveinek, a helyes testtartási technikáknak és intenzíven szórakoztató nyújtásoknak köszönhetően. A gerinced dinamikus hajlításának mozdulatai a kulcs az energia szabad áramlásához és ezen az órán felfedezheted a természetes erődet a mély hátrahajlításokhoz, biztonságosan, támogatással és lelkesedéssel.

 

Session 4: Ashtanga Magic: ASHTANGA MAGIC: Breath, Posture and Gaze
3 June (Sunday) 10:00 am – 12:00 pm

Ashtanga Magic: Breath, Posture and Gaze
Delve into the secrets of the Ashtanga Yoga lineage, known as the Tristana method, and discover the magic of breath (pranayama), posture (asana) and focal point (dristhi). Break down the energetic alignment of key postures in the Ashtanga Yoga method and build the foundation for a meditative, awareness based practice. Starting off with the Sun Salutations and progressing through the Standing Postures, Kino guides you into a devotional practice that mergers the physical and subtle bodies and honors tradition while embodying the present. All levels.

Az ashtanga varázslata: lélegzet, testtartás és tekintet
Merülj bele az ashtanga jóga tradíció titkában, a Tristana módszerbe és fedezd fel a lélegzet (pranayama), a testtartások (asana) és a tekintet irányításának (dristhi) varázslatát. Bontsd le elemeire az erőteljes kulcsászanákat és alapozd meg a meditatív, tudatos gyakorlásod. Kezdd a Napüdvözletekkel, majd folytasd az Álló Pózokkal, Kino vezetésével elkötelezetté válik a gyakorlásod a fizikai- és a finomtest összehangolására, összekötve a tradíciót az adott pillanattal.

 

Session 5: Ashtanga Magic: HANDSTAND Lovers
3 June (Sunday) 14:00 pm – 16:00 pm

Handstand Lovers:
No matter how long you practice handstand is a benchmark of strength and steadiness that transcends physical disciplines. From yoga to martial arts to gymnastics a stable handstand is the key test of alignment and mastery. The only thing you need to join this class is a love of handstands. Whether you are a total beginner or have a stable handstand you will learn tools to build strength and alignment while balancing on your hands. Leave with a strength building program that you can do every day to develop the physical and emotional strength to support your handstanding journey.

Út a kézenálláshoz:
Nem számít mióta gyakorolsz, a kézenállás az erő és a stabilitás viszonyítási pontja, túl a fizikai síkon. Az egyetlen dolog, amire szükséged lesz ehhez az órához, az csupán annyi, hogy szeress kézenállni. Legyél akár teljesen kezdő, vagy rendszeres kézenállás gyakorló, olyan eszközöket fogsz megismerni, amik segítik felépíteni az erőt és a helyes tartást miközben a kezeden egyensúlyozol. Ezt az erősítő programot beépítve a mindennapi gyakorlásodba fizikai és mentális erőre teszel szert, mely segít a kézenállás útján.

Ticket:
Early Bird ticket until 31 January, 2018
230 EURO in 2 payments:

Registration fee: 70 euro until 31 January, 2018
2nd payment: 160 euro until 31 April, 2018.

Normal ticket from 1 February, 2018
280 EURO

The Workshop can only be booked as a full Workshop – sorry, no single sessions possible!

Level: All levels students are welcome, although prior experience with Ashtanga Yoga is recommended.

Cancellation policy: Please note that there will be no refunds for cancellation. The reservation fee will be charged as cancellation fee. However changing the participant’s name is allowed upon request.

Registration: info@muditayoga.hu

Részvételi díj:
Előjelentkezési kedvezménnyel két részletben
230 euro/fő – 2018. január 31-ig

Regisztrációs díj: 70 euro – 2018 január 31-ig,
2.részlet: 160 euro – 2018 április 31-ig.

Normál ár: 280 euro
február 1-től egy összegben.

Lemondási feltételek: Regisztrációs díjat és részvételi díjat vissza nem térítünk, névcsere lehetséges.

Jelentkezés: info@muditayoga.hu

Megosztás...

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Anahata\Modules\SocialShare\anahata_mikado_addslashes() in /home/mudiahu1/public_html/wp-content/plugins/mikado-core/shortcodes/socialshare/social-share.php:153 Stack trace: #0 /home/mudiahu1/public_html/wp-content/plugins/mikado-core/shortcodes/socialshare/social-share.php(123): Anahata\Modules\SocialShare\SocialShare->getSocialNetworkShareLink('facebook', Array) #1 /home/mudiahu1/public_html/wp-content/plugins/mikado-core/shortcodes/socialshare/social-share.php(91): Anahata\Modules\SocialShare\SocialShare->getSocialNetworksParams(Array) #2 /home/mudiahu1/public_html/wp-content/themes/anahata/framework/lib/mkd.functions.php(1237): Anahata\Modules\SocialShare\SocialShare->render(Array, NULL, 'mkd_social_shar...') #3 /home/mudiahu1/public_html/wp-content/plugins/mikado-core/shortcodes/socialshare/social-share-functions.php(12): anahata_mikado_execute_shortcode('mkd_social_shar...', Array) #4 /home/mudiahu1/public_html/wp-content/themes/anahata/framework/modules/blog/t in /home/mudiahu1/public_html/wp-content/plugins/mikado-core/shortcodes/socialshare/social-share.php on line 153
WordPress › hiba

Súlyos hiba történt a webhelyünkön.

További információ a WordPress hibakeresésről.