Muditayoga Jóga Stúdió > Knausz Melitta jóga oktató

Knausz Melitta jóga oktató 2

jóga gyakorló és oktató

Több sportot kipróbáltam már korábban, de végül egyik se maradt meg tartósan az életemben. Valami hiányzott, csak nem tudtam pontosan megfogalmazni, hogy mi is az. 21 évesen került látóterembe a jóga egy hirdetésen keresztül. Az első óra után már tudtam, hogy ezt kerestem, mert egy olyan mozgásforma, ami nem csak fizikailag köt le teljesen, hanem a folyton csapongó elmét is lenyugtatja. Egy idő után kezdtek egyre jobban érdekelni a részletek. Tudni szerettem volna hogyan kell helyesen kivitelezni a mozdulatokat és miért így csináljuk, hogy mi értelme van egy bizonyos pontra fókuszálni, hogy honnan ered a jóga és mit jelent az a sok szanszkrit szó. Röviden minden érdekelt, amivel mélyíthetem a gyakorlásom

Így nem is volt kérdés, hogy egy átfogó jógatanfolyam lesz az, ami meghozza a válaszokat. Kis kutatómunka után meg is találtam a helyem. A Muditayoga hangulata és a dinamikus gyakorlás magával ragadó volt. Tanárom Czapári Edit Dittó, akinek tapasztalata, elkötelezettsége és kedvessége már elsőre lenyűgözött. El is végeztem a Muditayoga 200 órás Yoga Flow jógaoktató képzését.

Jelenleg ugyanitt a 300 órás Dynamic Yoga Flow & Ashtanga Vinyasa Yoga továbbképzéssel folytatom tanulmányaim. Igyekszem minél több tapasztalatot és tudást szerezni folyamatosan, hogy azt a lehető legjobban át tudjam adni az óráimon, ezzel segítve az embereknek a jóga által kínált utat felfedezni.

Szeretettel várok minden új és régi gyakorlót!