Muditayoga Jóga Stúdió > Lőwy Noémi jóga oktató
Lőwy Noémi jóga oktató
jóga gyakorló és oktató

A jógát miután Budapestre költöztem 2014-ben először mint kiegészítő mozgásformaként kezdtem gyakorolni teniszezés, táncolás és aerobikozás mellett. Viszont mindig is éreztem, hogy ez több annál. Nincs benne versenyzés, és saját magamra és a testemre való ráhangolódást jelenti. Letisztulok és megtisztulok egy hatha flow vagy egy dinamikus asthanga órán. A rohanós hétköznapokban a folyamatos vágy, hogy egyre jobban teljesítsek, a jóga segít koncentrálni, lelassítani, és jobban élvezni a pillanat adta lehetőségeket. Megismertet önmagammal, fegyelmez, és harmóniába hozz lelkileg, testileg és érzelmileg. Fizikailag megedződöm, és mentálisan megerősödöm, felfrissülök, és könnyebben, rugalmasabban veszem a a mindennapi feladatokat, kihívásokat.

Ahogy kitartóbbá váltam a jógagyakorlásomban, több barátomat is sikerült bevonnom a jógázásba. Pozitív hatását érzékelve, egyre jobban elhatároztam  magamban, hogy ezt szeretném megosztani másokkal is.

Ebben az évben, 2019 őszén végeztem el a Muditayoga 200 órás Yoga Flow képzését. Nagyon élveztem Dittó részletes, lelkiismeretes tanítását, és sokat fejlődtem a többi oktató óráin is a Muditayoga stúdióban. Amit itt kaptam, szeretném továbbvinni és átadni azoknak, akik szeretnének többet kapni, mint pusztán fizikai mozgás. Beépíteni ezt az egészséges életmódot mindennapjaikba, harmóniába kerülni önmagukkal és a természettel.

„A jóga nem a feledés homályába tűnt ősi mítosz, hanem jelenünk legfontosabb öröksége.  A jelenkor alapvető szükséglete és a holnap kultúrája.”
Szvámi Szatjánanda Szaraszvatí