Muditayoga Jóga Stúdió > Muditayoga Sport és Jóga Egyesület

A Muditayoga Sport és Jóga Egyesület célja: A mozgás, a sport és a jóga, az egészséges, életmód fontosságának népszerűsítése: egy karitatív szellemi műhely és munkacsoport létrehozása, amely a Muditayoga Yoga Flow mozgásprogramjainak és életmód programjainak (mozgás-táplálkozás-tudatosság) fejlesztésével és terjesztésével foglalkozik, valamint támogatja és szervezi az egészséges életmód tudatos kialakításhoz kapcsolódó tevékenységeket, valamint megteremti azokat.

Az egyesület tevékenysége: A sport és a jóga segítése, támogatása, különösen az alternatív mozgásrendszerek, a wellness, preventív jellegű tevékenységek területe.
Az egészséges és a környezettudatos életmóddal kapcsolatos előadások, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, sport, szabadidős képzés, egészségmegőrzés, rehabilitációs tevékenység, karitatív sport és szabadidős rendezvények szervezése, internetes oldalak létrehozása, egészséges életmóddal kapcsolatos kiadványok, könyvek kiadása, rendezvények, konferenciák szervezése, rendezvények szervezése.
Kapcsolatteremtés a hasonló célokkal alakult hazai és külföldi szakmai és társadalmi szervezettekkel:
Sport és szabadidős rendezvények, workshopok, szervezése.
Az egészséges és környezettudatos életmód területén dolgozó szakemberek képzésének, továbbképzésének támogatása és szervezése és ehhez kapcsolódóan internetes oldalak vagy más fórumok létrehozása.
Hazai és nemzetközi szakemberek tanfolyamainak, bemutatóinak, előadásainak szervezése.
A fiatal nemzedékek és a lakosság egészséges életmóddal való megismertetése különösen az alternatív mozgásrendszerek, a wellness, preventív jellegű tevékenységek területén.

 

Muditayoga Sport- és Jóga Alapítvány_2017_közhasznúsági jelentés.pdf

Muditayoga Sport- és Jóga Alapítvány_2017_mérleg és ek.pdf

 

Megosztás...