Muditayoga Jóga Stúdió > Visszajelzések

Vendégeink mondták…

  • Veres IldikóMiért szeretek jógázni?
   Mert rengeteget ad! Például: lenyűgöztem egy nagycsoportos óvodást a minap, hogy milyen nagy terpeszt tudok csinálni állásban! És persze azért is mert számomra a jóga egy utazás, ahol megismerhetem önmagam és tágíthatom a saját határaimat, tapasztalásaimat.
   És azért a Muditában, mert itt egyszer kapok inspirációt, segítséget, folyamatos bíztatást és elfogadást ahhoz, hogy ezen az úton úgy, olyan tempóban haladja, ahogy az nekem a legjobb. És mindezt olyan társaságban, akikkel nem csak együtt „szenvedni” élmény, de utána megbeszélni is a tapasztalásokat és nem csak a jógásakat, hogy utána új emberként mehessek haza.
   Veres Ildikó

 

 • Mióta jógázom a Muditában, nem fáj a talpam egy kiadós séta után és a derekamat sem érzem egy fárasztó munkanap után!
  Jeszenszky Dóra
 • Kedves Ditto és Blanka! Nagyon köszönjük a mai astanga órát. Csodálatosak voltatok és nagyon hasznos és hatékony órán vehettünk részt! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki! Hála érte!
  Soós Judit Jagger
 • Szabó TimeszFOLYAMATOS fejlôdés, testi-lelki nyugalom,energiák..ajánlom minden táncosnak (aki hosszùtávra tervezni:) az Astanga jògát a Muditayoga studiòban!!!
  Szabó Timesz – Appril Project
 • Károly ÉvaKedves Dittó! Köszönöm az első 4 hónap alatt elért változást: sokkal jobban érzem magam, észrevettem, hogy már sokkal jobb a tartásom, nagyon sokat erősödtem (már 40 fekvőtámaszt tudok egyhuzamban megcsinálni).
  Károly Éva
 • AttilaKöszönöm szépen a tegnapi 1. órát! Ott is izomlázam van, ahol még soha. Pedig 50 év alatt volt már itt-ott.  Folyt.köv. Szeretettel!
  Attila
Megosztás...