Muditayoga Jóga Stúdió > Események  > ॐ 200 órás jógaoktató tanfolyam Yoga Allience International nemzetközi oklevél

ॐ 200 órás jógaoktató tanfolyam Yoga Allience International nemzetközi oklevél

Ajándékozz jógát, tudást, tapasztalatokat, önismereti fejlődési lehetőséget akár magadnak is 🙂  

2023 április elején indul a következő YOGA FLOW jógaoktató képzés: 

Valószínű benned is felmerültek már ezek vagy ezekhez hasonló kérdések:

Ki vagyok én? Mi is ez a világ, ami körbe vesz?

Mi az utam, mi az én dolgom?

Mit kezdjek magammal?

Hogyan tudnék egészségesebb, tudatosabb, teljesebb életet élni, mind fizikai, mentális és lelki síkon?

Ezekre a kérdésekre keresed a választ?

A legfontosabb ruhánknak, a testünknek rendbe kell lennie, hogy megtapasztalhassuk a tudatállapot változásainkat és ennek egyik hozadékaként jobban ráláthassunk önmagunkra és az életünkre.

Tapasztald meg a lelki és fizikai síkon történő összefüggéseket, láss rá önmagadra a jóga ősi tudományának segítségével.

A tanfolyamot nemcsak oktatóknak ajánlom, hanem azoknak is akik szeretnének jobban belemerülni a jógába és az önismeretbe a saját gyakorlásuk, fejlődésük érdekében.

A képzés hibrid azaz OFFLINE és ONLINE formában is ugyanazt a tudást biztosítja: ha online szeretnél csatlakozni, akkor is adott a lehetőség; ha pedig személyesen, akkor is várunk szeretettel a jövő éve márciusában induló képzésünkre, melynek a gyakorlati részét már akár holnap elkezdheted!

  • Több mint 20 év / 10.000 óra tanítási tapasztalattal, és még sokszor ennyi saját gyakorlással, tapasztalattal, több hónapos Indiai tanulmányutakkal rendelkezem a jóga és az önismeret területén:     https://www.muditayoga.hu/czapari-edit-ditto-joga-oktato/

  • bár a képzés rögtön az elejétől gyakorlatorientált, és kb 70%-a gyakorlat is; de nem csak az ászana gyakorláson van a fókusz, mert ez csak a jóga tudományának egyik tagja, mellette az elmélet is kiemelt hangsúlyt kap; és ezek összességének az ismerete a sikeres vizsga feltétele,
  • sikeres vizsga esetén a Yoga Alliance International az Első Indiai Nemzetközi Jógaszövetség által minősített, az egész világon elfogadott nemzetközi jógaoktatói oklevelét (diplomáját) kapsz,

  • továbbképzési lehetőségek,
  • a képzés limitált létszámú, így mindenkire egyéni dristit szentelünk,
  • a képzés egy utazás is a jógafilozófia és a gyakorlat megismerésének útján, amely során mély ismeretekkel gazdagodsz önmagadról és a világról,

  • új perspektívát kaphat az életed: kapcsolatba kerülsz új emberekkel, könyvekkel, hozzájutsz olyan ismeretekhez, amik a tanfolyam után is elkísérnek majd: egy kiegyensúlyozott, örömtelibb, egészségesebb, szabadabb élethez.

A képzés, ami megváltoztatja az életed!

A tanfolyamot nemcsak oktatóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik szeretnének jobban belemerülni a jógába, a saját gyakorlásuk, fejlődésük érdekében.

Van, aki tíz év jógagyakorlás után, de van, aki a második jóga gyakorlása után kezdte el a képzést: a véleményeiket, tapasztalásaikat is elolvashatjátok itt és ezen az oldalon tudsz jelentkezni is:

https://www.muditayoga.hu/yoga-flow-jogaoktato-kepzes/

 

नमस्ते

NAMASTE

főoldal prána pontok 2

Vélemények/tapasztalatok a tanfolyamról >>>

További információk, előjelentkezési kedvezmények és jelentkezés: ditto@muditayoga.hu

Megosztás...
WordPress › hiba

Súlyos hiba történt a webhelyünkön.

További információ a WordPress hibakeresésről.