Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Egyéb
Események
Jógatippek
Medita Mudita
Workshop

Óratípusok

Mindegyik óránkat ajánljuk mindenkinek; mivel a jóga a tapasztalás útján, ezért ha kezdő vagy illetve még nem jártál nálunk; javasoljuk próbáld ki az óráinkat és hallgass a bensődre, a megérzéseire, hogy melyik/melyikük jók, előrevivők neked.

Azért egy kis segítség:
Ha “lájtosabb” kezdésre vágysz akkor a gerinc jóga óránkat ajánljuk. Ha már szeretnél mélyebbre menni a “jógaóceánba” akkor várunk a yoga flow, dynamic flow foglalkozásokra; és ha a “jógaóceánfenekéreésonnanazégberepülni” a cél akkor pedig várunk astanga jógára.

Namaste
Dittó

 • Astanga Vinyásza Jóga

  A hagyományos astanga vinyásza jóga nagyban eltér a többi jógairányzattól:erőteljes dinamikus jógarendszer, a gyakorlás egyhuzamban zajlik.

 • Dynamic Flow Jóga

  Az astanga jóga alapjaira épülő csípő és vállnyitó ászanákkal teli dinamikus óra/sorozat az astanga 1.sorozat előkészítő és kiegészítő óra és biztosítja az alapot bármilyen dinamikus ill. vinyásza stílusú órához.

 • Hátrahajlítás

  Az astanga vinyásza jóga alapjaira épülő speciális hátrahajlítás óra.

 • Flow Jóga

  Egy dinamikus sorozat amelyben az astanga vinyásza jóga légzés, meditációs technikáit és egyes ászanáit is alkalmazzuk.

 • Magánórák

  Egyéni személyre szabott órák, saját szintedhez tökéletesen igazodva. Magán jóga órák mindenkinek.

 • Yoga Flow jógaoktatóképzés, workshopok, továbbképzések

  200 órás jógaoktatói képzés nemzetközi oklevelet és államilag elismert szakmai végzettséget adó tanfolyam.

 • GerincJóga Flow

  A jóga ászanákkal egyidejűleg gyakoroljuk a mély légzést és az elme koncentrációját. A kitartott ászanák alatt a koncentrációs képesség növekszik, s egy óra gyakorlás során nem csak egy óra jóga testtartást, hanem egy óra mély relaxációt és egy óra meditációt is nyerünk

 • Mysore Ashtanga

  Az óra nem vezetett óra: a résztvevők saját ritmusukban gyakorolnak, az oktató közben igazít és segít. Kezdőknek is ajánljuk, főleg azért is mert aki így kezdi az astangát gyakorolni az a legszerencsésebb mert tradicionálisan ebben a stílusban oktatják az astangát...

 • Ashtanga Half/Intro

  A rövidített órákon návászanáig végezzük az első sorozatot még több magyarázattal 🙂 majd a levezető ászanák következnek. Az óra látogatása kezdőknek is javasolt.

 • Gerincjóga

  A gerincjóga gyakorlatai a testtudat fejlesztése által megfelelő alapot jelentenek a különböző jógairányzatok biztonságos gyakorlásához.

 • Bevezetés az Astanga Jógába - Ászana alapozó tanfolyam

  Azoknak ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni az astangás ismereteiket. A tanfolyamon az alapozó, első sorozat gyakorlatai tanulhatók meg.